2013-01-07 07:53:03
Φωτογραφία για Παίκτες της Καλαμάτας '80 μιλούν για τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Σαμαρά!
Οι παίκτες της Καλαμάτας ’80 μιλούν για το Νίκο Σαμαρά, τον διεθνή βολεϊμπολίστα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Κουλιέρης «Ξεκίνησα το βόλεϊ λόγω του Σαμαρά …»

Συγκλονισμένος είναι όλος ο κόσμος του ελληνικού Βόλεϊ από τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Σαμαρά , που έφυγε ξαφνικά εχθές σε ηλικία 42 ετών.

Το «Θάρρος» επικοινώνησε με 3 αθλητές της Καλαμάτας ’80 που είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και προσωπικά αλλά και στις σάλες ως συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι Πιο ειδικός απ΄όλους να μας μιλήσει για το Νίκο Σαμαρά είναι ο Στέλιος Δεσλής. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Ηρακλή και για ένα χρόνο μοιραστήκαν στις αποστολές το ίδιο δωμάτιο .

Στέλιος Δεσλής

Ο ίδιος ενημερώθηκε για το χαμό του Νίκου Σαμαρά από έναν κοινό τους φίλο «Στην αρχή δυσκολεύτηκα να το πιστέψω …και χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα για να το συνειδητοποιήσω
. Είμαι συγκλονισμένος …είχα την τύχη να γνωρίσω από πολύ κοντά αυτόν τον τεράστιο αθλητή καθώς μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο ως συμπαίκτες στον Ηρακλή. Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος και είχε περίεργο για πολλούς χιούμορ καθώς διακωμωδούσε τα πάντα ακόμα και τον ίδιο το θάνατο … Τον θεωρώ παρεξηγημένο στο χώρο του βόλεϊ για το χαρακτήρα του γιατί πολλοί δεν γνώριζαν πραγματικά τις απόψεις του για τη ζωή και ποιος ήταν στα αλήθεια ο Σαμαράς. Αν ο Νίκος ήταν ιδιότροπος ήταν γιατί έπρεπε να προστατέψει το πολύ βαρύ όνομα που κουβαλούσε …».

Γιώργος Κουλιέρης

«Είχαμε προπόνηση με την ομάδα και με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο για το τραγικό συμβάν… πραγματικά δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να το πιστέψω… Πρώτον γιατί φεύγει τόσο ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος και δεύτερον γιατί ο Νίκος Σαμαράς είναι ο λόγος που οι περισσότεροι της γενιάς μου ξεκινήσαμε το βόλεϊ. Προσωπικά ξεκίνησα τον αθλητισμό λόγω του Νίκου Γκάλη και ασχολήθηκα με το Βόλεϊ λόγω του Νίκου Σαμαρά. … Είχα την τύχη να συνυπάρξω και συμπαίκτης μαζί του για 2 χρόνια στην Εθνική Ενόπλων …».

Μάνος Ξενάκης

«Νομίζω είναι δύσκολο για όλους να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά ο Νίκος Σαμαράς… Θυμάμαι ακόμα και τώρα τα μεγάλα ντέρμπι, όταν εγώ ήμουν στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της καριέρας μου, με την Ορεστιάδα που ήταν ο μεγάλος μας αντίπαλος εκείνα τα χρόνια …Ο Νίκος ο Σαμαράς ήταν το φόβητρο για όλους μας και προσαρμόζαμε το παιχνίδι μας επάνω του. Τεράστιος παίκτης με μεγάλη καριέρα που ήταν ο λόγος πολλά μικρά παιδιά να ασχοληθούν με το Βόλεϊ … Σίγουρα θα μείνει αξέχαστος».

Video:
tharrosnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ