2013-01-06 20:03:23
Φωτογραφία για Άδικο σκορ, δίκαιη ήττα
Ο Παύλος Δερμιτζάκης  χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της ομάδας του αλλά τόνισε πώς το σκορ αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του που αναγκάστηκαν να παίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο:  "Καλή χρονιά σε όλους. Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το σκορ μας αδικεί όχι η ήττα. Έχει να κάνει όμως με το ότι τραυματίστηκε ο Βαϊρουά που είναι ποιοτικός παίκτης αλλά και με την αποβολή του Κουτσόπουλου.

Έτσι όταν παίζεις απέναντι στον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο, αυτός έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς ελέγχαμε το ματς μέχρι την ισοφάριση και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη αν ο Λουσέρο στο 65' 'έβαζε το γκολ. Ο αντίπαλος πίεζε μετά την αλλαγή του Κατσουράνη, άλλαξε σχηματισμούς και με την ποιότητα των παικτών του έκανε με τέσσερις φάσεις ισάριθμα γκολ. Σίγουρα μας πειράζει η ήττα και η έκταση της αφού αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει και  αλλιώς μας ήρθαν. Παρόλα αυτά θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και θα τα πω να σηκώσουν το κεφάλι γιατί μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και επίτευξη των στόχων του

Για τον Βαϊρουά: "Πήγε στο νοσοκομείο, έχει θλαστικό τραύμα στον θώρακα και υποψία για κάταγμα και εύχομαι να μην το έχει υποστεί. Αυτά συμβαίνουν..."

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει άνετα στην θέση που οδηγεί στα προκριματικά των ομίλων γιατί το αξίζει και είναι η καλύτερη ομάδα"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ