2013-01-06 20:01:44
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : Η ΝΙΚΗ ΗΛΘΕ, Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΧΙ...
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί του Πανελευσινιακού και ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το άσχημο ποσοστό της ομάδας του στα τρίποντα αλλά και για τον λόγο που ο Τζος Πάουελ έμεινε εκτός δωδεκάδας.

"Καλή χρονιά σε όλους. Μιάμιση μέρα μετά το ματς με την Μπεσίκτας, ήταν ζητούμενο η καλή εμφάνιση και η νίκη. Η νίκη ήλθε, η καλή εμφάνιση όχι. Η Ελευσίνα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, το ποσοστό μας ήταν αστείο. Εχουμε δύσκολο μήνα μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελευσίνα και τον κόουτς, επειδή βγάλει υγεία και στο γήπεδο και διοικητικά", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το άσχημο ποσοστό (6/19) της ομάδας του στα τρίποντα:

"Είχαμε και καλές και κακές επιλογές, καθώς το παιχνίδι ήταν ελεύθερο. Οσο εμείς σπάζαμε το σίδερο, συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση. Θέλαμε να παίξει αρκετά ο Γκιόργκι (Σερμαντίνι) και ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής, στις νέες συνθήκες. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο πρωτάθλημα, αφού θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας".


Οσον αφορά για την απουσία του Τζος Πάουελ, ο γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε πως "δεν έπαιξε γιατί είχε πρόβλημα με τα γόνατα", ενώ σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός διανύει περίοδο καμπής απάντησε ότι

"δεν είναι υποχρεωτικό ο Ολυμπιακός να νικά με 30 πόντους, κάθε ματς. Το σημαντικό είναι ότι παρ' όλο που δεν παίξαμε καλά, νικήσαμε με 20 πόντους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ