2013-01-06 19:52:10
Φωτογραφία για Εύσημα σε Κατσουράνη από Δώνη
Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την πρώτη παρουσία του Κατσουράνη, για το ωραίο γκολ του Λάζαρ και την σημασία του +10 από τον 5ο της βαθμολογίας. Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: "Να ευχηθώ καλη χρονιά σε όλους. Μετά από μια διακοπή υπήρχε ερωτηματικό για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα. Εμείς δεν αρχίσαμε καλά το ματς, είχαμε λάθη στην ανάπτυξη μας και δώσαμε γήπεδο στον αντίπαλο. Το ισορροπήσαμε, ήταν δύσκολο ματς γιατί χάσαμε πέναλτυ, δεχθήκαμε αυτογκόλ και αυτό σε αγχώνει. Εμείς όμως διατηρήσαμε την ηρεμία μας και ψάξαμε τον τρόπο να απειλήσουμε. Πετύχαμε όμορφα γκολ και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς"

Για την παρουσία του Κατσουράνη:  "Το πλεονέκτημα ήταν ότι είχαμε παίκτη παραπάνω και επομένως για τον Κώστα δεν χρειάστηκαν τα παραπάνω τρεξίματα. Είναι ένας παίκτης που  μας έδωσε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη."

Για την εικόνα του Πανθρακικού: "Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα, οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει αποτελέσματα και προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο ότι συνέβαινε από την αρχή της χρονιάς και με τον κύριο Παντελίδη"


Για την εμφάνιση του Λάζαρ: "Δεν μου αρέσει να μιλώ συγκεκριμένα παρόλα αυτά θα πω πώς μέσα στην εβδομάδα δούλεψε πολύ και  ήταν σοβαρός στο παιχνίδι του και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ που ίσως να είναι και το γκολ της αγωνιστικής."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ  ξέφυγε με δέκα βαθμούς από τον 5ο της βαθμολογίας: "Για μένα η διαδικασία των πλέι οφ είναι περίπλοκη και αν θέλετε κα λανθασμένη. Για παράδειγμα θεωρώ πώς η ομάδα που τερματίζει 2η στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί τελικά στα πλέι οφ στην 1η θέση θα πρέπει να έχει το προβάδισμα. Εμείς πρέπει να δολεύουμε συνέχεια έτσι ώστε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς και να εξελισσόμαστε ενόψει αυτής της διαδικασίας"

Για το τι κρατά από τον ΠΑΟΚ: "Θεωρώ πώς η ψυχραιμία και η ηρεμία μας, είναι καλά στοιχεία. Έχουμε κερδίσει πολλά ματς στο δεύτερο μέρος και αυτό σημαίνει ότι δεν χάνουμε την πίστη μας και αυτό μας βοηθά στο να παίρνουμε τους αγώνες"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ