2013-01-06 17:34:07
Φωτογραφία για Πράσινο μακιγιάζ για τα μάτια σας (videos)
Τολμήστε να βάψετε τα μάτια σας με ένα από τα δυνατά χρώματα της σεζόν.

Ανάλογα με το πόσο τολμηρή είστε στο μακιγιάζ των ματιών σας και πόσο σας αρέσει ή όχι το έντονο χρώμα στα μάτια εφαρμόστε την κατάλληλη πράσινη απόχρωση για βλέμμα που μαγνητίζει και συγχρόνως είναι μέσα στη μόδα. Προσαρμόστε το στο προσωπικό σας look και ξεχωρίστε.

Extra tips:

• Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του πράσινου από ανοιχτό μέχρι πολύ σκούρο που σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα μάτια σας και στο ύφος που θέλετε να δώσετε. Για εσάς που διστάζετε να το επιλέξετε, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο αχνή απόχρωση και να το αναμείξετε με μπεζ ή ασημί απόχρωση σκιάς για πιο ήσυχο αποτέλεσμα.

• Μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις του πράσινου βάζοντας την καθεμία στο σωστό σημείο του ματιού ώστε να έχετε ένα εντυπωσιακό eye make-up look. Έτσι, φορέστε την σκούρα πράσινη σκιά στο τόξο του ματιού σας, την πιο ανοιχτή στο καπάκι του ματιού και την πολύ ανοιχτή απόχρωση στο πάνω μέρος του (στο κόκκαλο) για να φωτίσετε το βλέμμα σας.


• Για τη βραδινή σας εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε μια πράσινη σκιά με glitter. Βάλτε επιπλέον μαύρη σκιά και έντονη μαύρη μάσκαρα και κάντε τα μάτια σας ιδιαίτερα σέξι.

• Επειδή το πράσινο μακιγιάζ στα μάτια είναι έντονο από μόνο του, κρατήστε τα μάγουλα σας σε φυσικούς τόνους, διαλέγοντας απαλό καφέ ή nude-πορτοκαλί ρουζ και για τα χείλη σας ένα nude κραγιόν.

http://www.jenny.gr

         
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ