2013-01-06 17:33:10
Φωτογραφία για Ήττα της Παναχαϊκής στη Δράμα από τη Δόξα
H Παναχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα για το 2013 στη Δράμα με 1-0 από την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα αιφνιδιάστηκε στο πρώτο λεπτό με το γκολ που δέχθηκε από την εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη έξω από την περιοχή, όπου η μπάλα χτύπησε στο τείχος των παικτών της Παναχαϊκής και κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι "κοκκινόμαυροι" προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα των αντιπάλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πίτκας υπερασπίστηκε με το καλύτερο τρόπο την εστία του λέγοντας "όχι" σε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να αυξήσουν την διαφορά.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (83' Σικαλιάς), Σοϊλέδης, Κάπελ (90+1' Χιντατσέλι), Πουλάκος (66' Κασσός), Στεργιανός, Μπάρος, Μιλέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιόν, Κοιλιάρας, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης, Βουνκ, Κοκκίνης (60' Βασιλαντωνόπουλος).

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ