2013-01-06 16:28:06
Φωτογραφία για Pencil Φούστα. Από Office Look μέχρι Rock Chic Look!
Σχεδόν όλες οι γυναίκες γνωρίζουν την γραμμή "Α" σε φούστες και φορέματα. Αλλα πολλοί λίγες ξέρουν την γραμμή "H". Η Pencil φουστα ξεκίνησε με αυτό το όνομα την δεκαετία του '40 από τον Christian Dior και το new look του. Αλλα υπήρξε κι ένας προκάτοχος της, η hobble φουστα από όπου πήρε και την έμπνευση ο C.Dior για να δημιουργήσει την πιο κομψή και θηλυκή φουστα που υπάρχει!

Pencil στα αγγλικά σημαίνει μολύβι. Και ακριβώς όσο μονοκόμματο και ευθύ είναι το μολύβι, έτσι είναι και το σχέδιο αυτής της φούστας. 

Πολύ κομψή, πολύ θηλυκή αλλα και πολύ "ειλικρινής" αφού δείχνει ακριβώς το σώμα μας όπως είναι χωρίς να κρύβει καμιά καμπύλη μας! 

Αλλά η "ειλικρίνεια" της δεν ειναι το μόνο μειονέκτημα που έχει.

Εάν είναι μεχρι το ύψος του γονατου και δεν είναι ελαστική ή δεν έχει κάποιο σκίσιμο μπορεί να μας δυσκολεψει στο περπάτημα και να μας περιορίζει σε μικρά βήματα. 


Αλλά ακόμα και με αυτά τα μειονεκτήματα έχει λατρευτεί από εκατομμύρια γυναίκες αφού είναι από τα πιο sexy chic γυναικεία κομμάτια!

Η Pencil φουστα είναι ένα ρούχο ιδανικό για το γραφείο και για το officeLook, ή και για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού και σε συνδυασμό με κλασσικές γόβες είναι απλά υπέροχη! 

Μπορείτε επίσης να την επιλέξετε για μια πιο επίσημο έξοδο που δεν έχει να κάνει με δουλειά, όπως έναν γάμο ή μια βάφτιση.

Πώς να την φορέσετε!

Δένει με τα πάντα γιατί είναι πιο ευκολοσυνδύαστη από την a line skirt αφού δεν υπάρχει Top που να μην της πηγαίνει.

Φυσικά με πουκάμισα για πιο αυστηρό ντύσιμο, αλλά και με χαλαρή πουκαμίσα, με λεπτό πουλοβεράκι και φυσικά όλα τα παραπάνω φορεμένα μέσα από την φουστα και πάντα με λίγο ύφασμα να βγαίνει έξω, όταν το top είναι σε loose γραμμή.

Μπορείτε επίσης να την κάνετε πιο girlieή πιο rockγια να σπασετε την αυστηροτητα της αλλα διατηρώντας το sexy look απλά συνδυάζοντας την μαζί με απλό tshirt ή με έντονη στάμπα και εάν θέλετε να προσθέσετε και ένα μεγάλο κολιέ για έξτρα πόντους στυλ στο σύνολο σας! 

Όσον αφορά τα παπούτσια προτιμήστε ψηλοτάκουνα ή και μια κομψή flat μπαλαρίνα και αφήστε ως δεύτερη επιλογή την μποτα αφου όλο σας το πόδι θα είναι "κρυμμένο". 

Σε πανωφόρι διαλέξτε κάποιο μεχρι το ύψος της μέσης ή ένα πιο μακρύ που καλύπτει τελείως την φούστα. 

Δείτε μερικές εμφανίσεις με όλες τις παραπάνω επιλογές και επιλέξτε όποια είναι πιο κοντά σε εσάς για το Look που θέλετε να δημιουργήσετε! 

1. Φορεμένη με στενό chic top:

\

2. Φορεμένη με loose chic top:

3. Φορεμένη με πουκάμισο:

4. Φορεμένη με loose πουκαμισα:

5. Φορεμένη με απλό Top:

6. Δερμάτινη επιλογή για πιο sexy rock ύφος:

7. Σε έντονο χρώμα ή εμπριμέ για να δώσετε στυλ και ένταση στο outfit:

 

 

 http://chicandsilk.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ