2013-01-06 13:30:05
Φωτογραφία για Προβληματισμός Φωτίου για Κλωναρίδη
Στον «αέρα» βρίσκεται η επιστροφή του Βίκτορα Κλωναρίδη στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμου, αφού στη νέα επαφή που υπήρξε με τον Άλκη Φωτίου, εκείνος δεν δείχνει να «ψήνεται» για μεταγραφή τέτοιου τύπου.

Το Σάββατο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Ανδρέα Δημητρέλου με τον ομογενή επιχειρηματία, θέτοντας επί τάπητος το θέμα της βοήθειας που είναι διατεθειμένος να προσφέρει στην Ένωση. Αφού ο πρόεδρος του Δικεφάλου ενημέρωσε τον Φωτίου ότι οι βασικοί στόχοι είναι οι Κλωναρίδης και Μπαργκάν, ο επιχειρηματίας φέρεται να εξέφρασε τους προβληματισμούς του σχετικά με την περίπτωση του άσου της Λιλ.

Ο λόγος είναι ότι θα ερχόταν μόνο για έξι μήνες και στη συνέχεια θα επέστρεφε στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος θα προτιμούσε τη μεταγραφή ενός παίκτη τα δικαιώματα του οποίου θα παρέμεναν στην ΑΕΚ και ως εκ τούτου ο ίδιος θα διατηρούσε κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Δημητρέλος και Φωτίου πάντως συμφώνησαν να επικοινωνήσουν εκ νέου την Δευτέρα, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον παίκτη για την απόκτηση του οποίου θα κινηθούν τελικά οι «κιτρινόμαυροι».

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ