2013-01-06 12:07:03
Φωτογραφία για Μίνι καζίνο σε καφενείο στην Ελασσόνα
Εντοπίστηκε χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας κατάστημα - καφετέρια, στο οποίο... διεξάγονταν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν ο 38χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, η 33χρονη σύζυγός του, καθώς και τρεις πελάτες ηλικίας 55, 45 και 36 ετών που συμμετείχαν ως παίκτες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου που διενήργησαν στο κατάστημα, διαπίστωσαν ότι o 38χρονος μαζί με την 33χρονη σύζυγό του είχαν θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «SERVER» και διεξάγονταν σε αυτούς το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», χωρίς να έχει εκδοθεί για το σκοπό αυτό άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, στους χώρους του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:


• το χρηματικό ποσό των (620) ευρώ,

• τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές ( ο Server, ένας -1- φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, -2- κεντρικές μονάδες), καθώς και οι περιφερειακές συσκευές τους (-3- οθόνες, -3- πληκτρολόγια και -4- ποντίκια ηλεκτρονικών υπολογιστών),

• ένα ασύρματο χειριστήριο ενεργοποίησης - απενεργοποίησης των ανωτέρω ηλεκτρονικών υπολογιστών,

• ένας ενισχυτής,

• τρεις στρόγγυλες ξύλινες έδρες με επένδυση τσόχας,

• εικοσιτέσσερις τράπουλες,

• δύο μεταλλικά βαλιτσάκια, που περιείχαν πλήθος ζαριών και μαρκών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

thessalianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ