2013-01-06 12:01:07
Φωτογραφία για Αυστηρά για Άντρες: Χειμερινή μόδα – Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε
Ο χειμώνας αποτελεί ίσως τη δυσκολότερη εποχή για να παραμείνουμε στη μόδα. Όσο και να θέλουμε να διατηρήσουμε το στυλ μας και να φορέσουμε κάτι όμορφο, είναι δύσκολο να το κάνουμε όταν έξω επικρατούν… πολικές θερμοκρασίες. Η διάσημη ανδρική ιστοσελίδα askmen μας δείχνει πως μπορούμε να παραμείνουμε στη μόδα ακόμα και τη χειμερινή περίοδο και εμείς σας παρουσιάζουμε τα «πρέπει» και τα «δεν πρέπει» του χειμωνιάτικου ντυσίματος, έτσι ώστε να συνεχίζετε να δείχνετε ωραίοι όλο τον χρόνο.

ΠΡΕΠΕΙ:

 Σκουφί

 

Πάντα στη μόδα, τα σκουφιά σας βοηθούν να κρατάτε το κεφάλι σας ζεστό ενώ δείχνετε ωραίοι. Αποφύγετε αξεσουάρ όπως τα χνουδωτά προστατευτικά αυτιών.

Δερμάτινα

 

Τα συνθετικά υφάσματα δεν είναι ο μόνος τρόπος να παραμείνετε ζεστοί. Προτιμήστε δερμάτινα μπουφάν και φροντίστε να τα κρατάτε σε καλή κατάσταση. Αποφύγετε το φτηνό δέρμα που χαλάει εύκολα.


Γιλέκα

 

Φορέστε το γιλέκο σας πάνω από ένα πουκάμισο ή ένα φούτερ σαν μια τελευταία πινελιά για να προστατευτείτε από το κρύο. Αποφύγετε τα υπερμεγέθη γιλέκα ή τα γιλέκα με σχέδια.

Φουλάρια

 

Επιλέξτε μονόχρωμα φουλάρια και μάθετε να τα δένετε με όμορφο τρόπο γύρω από τον λαιμό σας, προκειμένου να παραμένετε ζεστοί με στυλ. Αποφύγετε να φοράτε φουλάρια με έντονα χρώματα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ:

Φουσκωτά Μπουφάν

 

Αποφύγετε να φοράτε τεράστια φουσκωτά μπουφάν που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο… φουσκωτοί απ’ ότι είστε. Προτιμήστε διαφορετικές στρώσεις από λεπτά ρούχα.

Μπότες UGG

 

Οι μπότες αυτές έχουν αρχίσει να εισέρχονται και στον αντρικό τομέα της μόδας. Προτιμήστε πιο απλές -κατά προτίμηση μαύρες- μπότες που να αναδεικνύουν το στυλ σας.

Υπερφόρτωση

 

Δεν χρειάζεται να δείχνετε σαν μια άμορφη μάζα από ρούχα προκειμένου να μείνετε ζεστοί. Προτιμήστε ισοθερμικά αξεσουάρ.

Γάντια

 

Φροντίστε να είστε εξοπλισμένοι με γάντια για κάθε είδους περίσταση, τόσο για επίσημη όσο και για καθημερινή χρήση. Προτιμήστε δερμάτινα και μάλλινα γάντια.

 http://www.koolnews.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ