2013-01-06 08:30:05
Φωτογραφία για «Τρέχει» το νέο αθλητικό κέντρο ο Σαββίδης
Το θέμα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας έχει βρεθεί αρκετές φορές στην ατζέντα του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν νέο χώρο.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το αθλητικό κέντρο που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή η ομάδα του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που και ο Γιώργος Δώνης έχει αναφερθεί στην άσχημη κατάσταση που βρίσκονται κάποια γήπεδα στην Νέα Μεσημβρία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά έχει βάλει τους συνεργάτες του στο... ψάξιμο, για να βρεθεί το δυνατόν συντομότερο ο νέος χώρος που θα στεγαστεί το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και οι εργασίες. Επιθυμία του μάλιστα είναι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα ακόμα και μέσα στον μήνα, τη στιγμή που φέρεται διατεθειμένος να κάνει... δώρο τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης πάντως φαίνεται πως έχει δώσει εντολή να ελεγχθεί και η έκταση 600 στρεμμάτων, την οποία και δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάνννης Αναστασίου ότι παραχωρεί στον ΠΑΟΚ.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ