2013-01-05 08:11:31
Φωτογραφία για Ενίσχυση και… ανακοίνωση
Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Δημήτρη Βιντιάδη, στην ΑΕΚ συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης πόρων για την πραγματοποίηση μεταγραφών. Επαφή με Φωτίου για τις περιπτώσεις Κλωναρίδη και Μπαργκάν.

Μέσα στη μέρα αναμένεται τελικά να τοποθετηθεί δημόσια ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο 32χρονος εφοπλιστής δεν το έπραξε χθες, καθώς κάποιες πηγές τον ήθελαν να επεξεργάζεται σε συνεργασία με τον Κιθ Χάρις τις λεπτομέρειες του κειμένου. Άλλωστε θέλει να είναι σαφής και να αποφύγει τα επικοινωνιακά λάθη με τη δημιουργία προσδοκιών ή με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο τελικό κείμενο, που αναμένεται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα, ο Δημήτρης Βιντιάδης θα αναλύει τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα, θα είναι σαφής όσον αφορά στις προθέσεις του, αλλά και ρεαλιστής για τα προβλήματα που καθυστερούν την είσοδό του στην ΠΑΕ, με κυριότερο τη ρύθμιση των χρεών προς το κράτος, καθώς ούτε η κυβέρνηση έχει σαφή απάντηση στο πότε θα ξεδιαλύνει το τοπίο. Για το λόγο αυτό δεν αναμένεται να είναι κατηγορηματικός για το αν και πότε θα πάρει στα χέρια του το 51% της ΠΑΕ.


Ενίσχυση με… ξένα λεφτά

Τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια, ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν δείχνει διάθεση να διευκολύνει ταμειακώς την ομάδα μέχρι να πάρει στα χέρια του τις μετοχές, ωστόσο η ΑΕΚ έχει ανάγκη εδώ και τώρα από μεταγραφές. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ή δύο ακραίων μεσοεπιθετικών και ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθεί να βρει τη λύση με… ξένα λεφτά.

Σήμερα θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου, ο οποίος προτίθεται να χρηματοδοτήσει (με αντάλλαγμα που δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί) την ΠΑΕ για το δανεισμό του Βίκτορα Κλωναρίδη από τη Λιλ και την αγορά του Κενάν Μπαργκάν από τη Βέροια. Εφόσον εξασφαλιστούν τα χρήματά του, θα γίνει κουβέντα με τη Λιλ, που ζητεί μπροστά 100.000 ευρώ για τον νεαρό εξτρέμ, ενώ το θέμα Μπαργκάν παραμένει ανοικτό παρότι από τη Βέροια λένε πως δεν πωλείται.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ