2013-01-05 08:00:12
Φωτογραφία για Κατερίνα Στανίση: «Όταν σε χτυπάνε δεν ξέρεις από πού να ξεφύγεις»
Είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τη ζωή της στο περιοδικό ΕΓΩ! και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε διάφορα για τους άντρες που πέρασαν από το πλάι της: «Είχα κάποιες σχέσεις πάντα με την ελπίδα ότι θα είναι κάτι σοβαρό. Ποτέ δεν είχα το γάμο τρελά μέσα μου. Ήθελα να ζήσω κι εγώ έστω και για λίγο μια ωραία ζωή, να έχω έναν άνθρωπο που να με νοιάζεται! Δεν έχω την απαίτηση να με πονέσει κάποιος, αλλά τουλάχιστον να με σεβαστεί και να μη με βλέπει σαν ταμπέλα», δηλώνει, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι υπήρξαν σύντροφοί της που την αντιμετώπισαν έτσι: «Βέβαια. Είναι και αυτό εκμετάλλευση. Δεν θεωρώ ότι είναι μόνο το οικονομικό. Σε χρησιμοποιεί κάποιος, βγαίνει μαζί σου γιατί θέλει να κάνει τη φιγούρα του».

Η Κατερίνα Στανίση παραδέχτηκε επίσης ότι έχει βιώσει την κακοποίηση από άντρες: «Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλή σε τέτοια πράγματα, γιατί δεν ξέρεις πως είναι η κάθε οικογένεια
. Αν μια γυναίκα κακοποιείται, δεν ξέρεις αν κάθεται γιατί υπάρχει λόγος, αν έχει παιδιά, αν είναι μεγάλη, αν φοβάται μη τυχόν και δεν πατήσει στα πόδια της, αν δεν την πάρουν σε δουλειά. Ξέρω γυναίκες, 40 ετών, με εμπειρία στη δουλειά τους, που δεν μπορούν να εργαστούν και αναγκάζονται να σφουγγαρίζουν σπίτια και σκάλες. Ακόμα και εκεί θέλουν τις γυναίκες να είναι ντυμένες σέξι. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι έχουν, κανένα μπαρ; Μια γυναίκα που θέλει να ξεφύγει το σκέφτεται. Πού να πάει; Πώς να αφήσει τα βλαστάρια της; εγώ πήρα τη δύναμη να φύγω από το γάμο μου και τις σχέσεις μου έπειτα από πολλή σκέψη πολλών ετών και πολύ αγώνα», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Πολλές φορές έλεγα: 'Μα γιατί γίνεται; Δεν έκανα κάτι'. Κι αυτό είναι ένα είδος ενοχής. Έψαχνα να δω για ποιο λόγο συνέβαινε. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πονάνε το σύντροφό τους, είναι απάνθρωποι».

Η τραγουδίστρια, μετά τις περιπέτειες που πέρασε στην ερωτική της ζωή, εξομολογήθηκε ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τους άντρες: «Έσπασα μέσα μου. Πώς να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο όταν αντιμετωπίζεις αυτά τα γεγονότα; Μάλιστα, πιστεύω ότι στη διαδρομή της ζωής μου σίγουρα υπήρξαν και άνθρωποι που με είδαν με καλό μάτι, αλλά εγώ δεν πίστευα εύκολα κανέναν πια. Ούτε και τώρα πιστεύω». Μάλιστα, δήλωσε ότι η ζωή της θα έπρεπε να γυριστεί σε ταινία: «Όταν σε χτυπάνε, τρως συνεχώς ξύλο, δεν ξέρεις από πού να ξεφύγεις, έχεις το φόβο μέσα σου μη τυχόν και φύγεις από το σπίτι, γιατί μπορεί να σε σκοτώσει. Ζεις υπό την απειλή. Τέλος πάντων, μάλλον η ζωή μου θα πρέπει να γυριστεί σε ταινία»!

Πηγή: gossiptv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
U.S.A. καλεί...ALEXIS!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
U.S.A. καλεί...ALEXIS!
Υπογράφει ο Τζεμπούρ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπογράφει ο Τζεμπούρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ