2013-01-05 07:56:15
Φωτογραφία για Σκόνδρας: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Τιμητικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Σκόνδρας, μέσω της SportDay, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Ο αρχηγός του Ατρομήτου εξήγησε για ποιον λόγο αισθάνεται κολακευμένος από την πρόθεση του «Δικεφάλο του Βορρά» να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας στη SportDay

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να ενδιαφέρεται γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ. Εχει ιστορία, κόσμο και στοχεύει κάθε χρόνο ψηλά», ανέφερε ο 23χρονος μπακ και στη συνέχεια μίλησε για τον… δάσκαλό του, Γιώργο Δώνη:

«Ημασταν μαζί για τρία χρόνια στον Ατρόμητο. Αυτός με ανέδειξε και μου έμαθε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν γνώριζα μέχρι τότε».

Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «εγώ στην παρούσα φάση είμαι παίκτης του Ατρομήτου και νοιάζομαι μόνο για το καλό της ομάδας μου, αλλά και πώς θα τη βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους της».

Καταλήγοντας, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ σχετικά με τις χειρονομίες που έκανε στο ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν με έχουν πειράξει... Αν, όμως, θεώρησαν προσβλητικό αυτό που έκανα, ζητάω συγγνώμη».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ