2013-01-04 20:54:50
Φωτογραφία για Ψαριανός: Είναι ντροπή όσα είπε ο Σκουρλέτης για την ΑΣΟΕΕ
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε κάθε σπίτι υπάρχουν όσα βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ -δηλαδή δεκάδες μπουκάλια, καδρόνια αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας κανονικός ραδιοφωνικός σταθμός. Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ διατύπωσαν σφοδρές επικρίσεις, αλλά ο Πάνος Σκουρλέτης όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποφορτίσει την ένταση, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση.

«Έχω και εγώ άδεια μπουκάλια στο σπίτι μου για ανακύκλωση», είπε ειρωνικά! «Είναι κακό»;

Και δεν έμεινε μόνο εκεί.

«Αντιασφυξιογόνες μάσκες», πρόσθεσε, «χρησιμοποιούν όσοι κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις και τους πνίγουν τα χημικά».

Ειναι προφανές ότι ο εκπρόσωπος του Σύριζα διαβάζει απ’ την ανάποδη την εικόνα απ’ ό,τι τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θεωρούν ότι στην ΑΣΟΕΕ υπήρχαν κανονικές γιάφκες με «πολεμοφόδια» για τους κουκουλοφόρους.Όλα τα υλικά για κατασκευή μολότωφ και πλήρης εξάρτηση για τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ.


Ακούγοντάς τον ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός «απασφάλισε». Χαρακτήρισε «ντροπή» για ένα κόμμα της Αριστεράς να μιλάει έτσι, διότι αυτό -όπως είπε- αποτελεί έμμεση προτροπή σε πράξεις βίας, σε πράξεις αντιδημοκρατικές και αντικοινοβουλευτικές.

Διαβάστε τι είπε στο Μega:

“Έτσι μπορούμε να έχουμε και καλάσνικοφ και πλήρες οπλοστάσιο στο σπίτι μας γιατί είμαστε σε προ-επαναστατική περίοδο. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία και ντροπή για το χώρο της Αριστεράς να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε περίοδο Δημοκρατίας. Λειψής Δημοκρατίας, κουτσής, αλλά σε περίοδο Δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο και έμμεση προτροπή σε πράξεις βίας, απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές, κατά του κοινοβουλευτικού καθεστώτος και της δημοκρατίας και είναι μεγάλη ντροπή για ένα κόμμα της αριστεράς που θέλει να αλλάξει τον κόσμο και τη ζωή των ανθρώπων, να σκέφτεται έτσι. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο σκέφτεται η Χρυσή Αυγή».
aixmi
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ