2013-01-04 19:28:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Απρόβλεπτες εξελίξεις στο Δημαρχείο - Χώρισαν οι δρόμοι Δημαρά με Καρβελά – Ντούκα
Απρόσμενες ανακατατάξεις έφερε στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής ο νέος χρόνος με αποχωρήσεις στενών συνεργατών του Δημάρχου. Η αρχή έγινε με την σύμβουλο του κ. Δημαρά σε θέματα Πολιτισμού, δημοσιογράφο Νεκταρία Ντούκα και η συνέχεια δόθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Καρβελά.

Συγκεκριμένα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο κ. Δημαράς ζήτησε από την σύμβουλό του σε θέματα Πολιτισμού να συνάψει νέα σχέση εργασίας με τον Δήμο, με σκοπό στη θέση που κατείχε η Νεκταρία Ντούκα, να τοποθετηθεί η έως πρότινος ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου κ. Σοφία Φάκου η θέση της οποίας καταργήθηκε με πρόσφατο νόμο. Η κ. Ντούκα αρνήθηκε την πρόταση που της υπέβαλλε ο Δήμαρχος γιατί όπως σχολίασε «ποτέ στην επαγγελματική μου διαδρομή δεν επεδίωξα απλά και μόνον μια θέση και έναν μισθό. Με ενδιέφεραν μόνον οι θέσεις εργασίας που μού δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες που ξέρω και μπορώ».


Όσον αφορά στον Γενικό Γραμματέα, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο κ. Καρβελάς υπέβαλλε την παραίτησή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την υποβολή της παραίτησης τη ζήτησε ο ίδιος ο Δήμαρχος. Να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος Γενικός Γραμματέας που αποχωρεί από τον Δήμο κατά τη θητεία του κ. Δημαρά. Ο πρώτος ήταν ο κ. Φώτης Σαραντόπουλος ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2010 και υπέβαλλε την παραίτησή του πέρυσι τέτοια εποχή για να καταλάβει τη θέση του ο κ. Καρβελάς.

Πάντως το κύμα των αποχωρήσεων ή παραιτήσεων πιθανολογείται ότι δεν έχει κοπάσει και θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ