2013-01-04 19:18:18
Φωτογραφία για Απεβίωσε ο Κώστας Αλεξανδρίδης
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών, στην κλινική του Ερυθρού Σταυρού άφησε ο δικηγόρος, Κώστας Αλεξανδρίδης, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ την διετία 200-2001, αλλά και πρόεδρος της Ενωσης Διαιτητών Ελλάδας. Η κηδεία του, θα γίνει το Σάββατο (5/1) στο Κρανίδι.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα συλληπτήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο. Κώστα Αλεξανδρίδη και τα θερμά τους συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Κώστα Αλεξανδρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το αγαπημένο μας άθλημα ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας τη διετία 2000-2001, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλην την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.

Την Ε.Π.Ο. στην κηδεία του Κώστα Αλεξανδρίδη, η οποία θα γίνει στο Κρανίδι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 5-1-2013, θα εκπροσωπήσει ο κ. Νικόλαος Προύντζος".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ