2013-01-04 12:47:04
Φωτογραφία για Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Κλειστά χαρτιά από Κατσιφάρα για τις αλλαγές στους Αντιπεριφερειάρχες - Αποχώρησε ο Γεωργιόπουλος για οικογενειακούς λόγους
Μετά την Κυριακή αναμένονται οι αποφάσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα σχετικά με το νέο σχήμα της περιφερειακής αρχής και τον ορισμό των νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών. Το απόγευμα της Κυριακής, στις 5, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο (στην αίθουσα «Λαδόπουλου») για την εκλογή του νέου προεδρείου του Σώματος, χωρίς να είναι έως τώρα γνωστό αν θα προταθεί εκ νέου για την θέση του Προέδρου ο Κώστας Καρπέτας.

Σε ό,τι αφορά στους τρεις θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, την Δευτέρα εξέπνευσε η θητεία των Γιώργου Αγγελόπουλου, Νίκου Υφαντή (εκλέγεται στην Αιτωλοακαρνανία) και Γιώργου Γεωργιόπουλου. Ο Περιφερειάρχης, όπως συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες, κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά στις επερχόμενες αλλαγές ενώ χαρακτηριστικό της απόλυτης μυστικότητας που τηρεί είναι το γεγονός ότι έως τώρα δεν έχει διαρρεύσει κανένα όνομα πιθανού νέου Αντιπεριφερειάρχη.


Περιφερειακός σύμβουλος ανέφερε ότι μόνη σταθερά είναι η αντικατάσταση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (εκλέγεται στην Ηλεία) Γιώργου Γεωργιόπουλου ο οποίος, για λόγους επαγγελματικούς και οικογενειακούς, δεν μπορεί να παραμείνει περισσότερο στην Πάτρα, κάτι που έχει ήδη αναφέρει εδώ και καιρό (από τον Οκτώβριο) στον κ. Κατσιφάρα, με τον οποίο ο ίδιος συνδέεται με στενή πολιτική και προσωπική φιλία από τον καιρό της κοινής τους θητείας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (Υφυπουργός ο κ. Κατσιφάρας, διευθυντής του γραφείου Καστανίδη ο κ. Γεωργιόπουλος).

"Θα παραμείνω στο πλευρό του Περιφερειάρχη ο οποίος είναι ένας πραγματικός, συνεπής και ασυμβίβαστος αγωνιστής και ένα πολιτικό στέλεχος από εκείνα που σπανίζουν στις μέρες μας", λέει στις κατ' ιδίαν συνομιλίες του ο κ. Γεωργιόπουλος.

Κατά τα λοιπά, το τοπίο παραμένει θολό και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από την Δευτέρα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ