2013-01-04 07:34:12
Φωτογραφία για Deal με Ανάκογλου, Μανιάς στη «λίστα»
Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ανάκογλου έχει έρθει ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ματιές και στον Μιχάλη Μανιά του Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρά το «μπάσιμο» τόσο ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όσο και του Αστέρα Τρίπολης, ο 21χρονος άσος του Πανσερραϊκού θα φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος όπως όλα δείχνουν. Τα τελευταία 24ωρα οι ιθύνοντες των «πρασίνων» ολοκλήρωσαν τις επαφές τους με την πλευρά του παίκτη και τα βρήκαν σε όλα για τετραετές συμβόλαιο, σύμφωνα με το «Goal».

Όσον αφορά τις αποδοχές του παίκτη, αυτές θα ξεπερνούν όπως φαίνεται τις 550.000 ευρώ συνολικά και για τα τέσσερα χρόνια, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους συμμετοχών και στόχων. Μέσα στη μέρα μάλιστα είναι πιθανό να υπάρξει και συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να κλείσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση και να πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν να «ψάχνονται» για την ενίσχυσή τους και το τελευταίο όνομά που έρχεται να προστεθεί στη λίστα τους είναι εκείνο του Μιχάλη Μανιά. Ο 22χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πετύχει 5 γκολ στις 12 συμμετοχές του στην Football League, ενώ πέρυσι είχε ξεχωρίσει με τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ στην Football League 2, σημειώνοντας 18 γκολ στις 19 εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον παίκτη και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπέγραψε ο Σπυρόπουλος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπέγραψε ο Σπυρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ