2013-01-04 07:31:45
Φωτογραφία για Ενεργοποιεί «Φέτφα» και Βλαχοδήμο
Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν πως δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις, γεγονός πως δίνει την ευκαιρία στους Φετφατζίδη και Βλαχοδήμο να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.

Όπως σημείωναν οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη, ένας από τους λόγους που δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες πέραν αυτής του Πίνο, είναι ότι οι υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ της ομάδας που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Δύο από τα ονόματα που αναφέρθηκαν μάλιστα, είναι εκείνα των Φετφατζίδη και Βλαχοδήμου, που ξέρουν οι ιθύνοντες των Πειραιωτών ότι ο κόσμος της ομάδας θέλει να τους δει να αγωνίζονται.

Έτσι είναι δεδομένο ότι στον δεύτερο γύρο θα πάρουν αρκετές παραπάνω ευκαιρίες, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ενώ πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς.

Λόγω της απουσίας μάλιστα του Αμπντούν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βέροια, εκ των δύο νεαρών μεσοεπιθετικών, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στο βασικό σχήμα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ