2013-01-04 07:29:52
Φωτογραφία για Ώρα συναντήσεων για Τζιμπούρ, «Τόρο»
Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση των Τζιμπούρ και Τοροσίδη στον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει πιθανότατα την Δευτέρα συνάντηση με τους δύο παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους δύο παίκτες τους, τους οποίους και θέλουν πάση θυσία να διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Το θέμα έχει αναλάβει μάλιστα προσωπικά ο πρόεδρος των πρωταθλητών που δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να έχει ραντεβού μαζί τους. Αυτό πάντως θα γίνει πιθανότατα την Δευτέρα, σύμφωνα με τον «Γαύρο» και άμεσα οι δύο υποθέσεις αναμένεται να κλείσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Όσον αφορά τον Τζιμπούρ, όλα δείχνουν πως θα φοράει και τα επόμενα χρόνια τα ερυθρόλευκα, μιας και ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ήδη μία κατ' αρχήν συμφωνία. Το μόνο μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, είναι να προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως δεν είναι άλλο από τον αρχηγό των Πειραιωτών, ο μάντζερ του οποίου συνεχίζει να «ψάχνεται» στο εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία. Για τον διεθνή άσο άλλωστε φέρεται αν είχε δοθεί και dead line ως τις 10 Γενάρη, κάτι το οποίο διέψευδαν πάντως χθες στον Ολυμπιακό. 
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ