2013-01-03 23:12:03
Φωτογραφία για Συλλήψεις για φορολογικές παραβάσεις σε ενεχυροδανειστήρια
Συνελήφθησαν το πρωί στην Αθήνα ένας 34χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιείται... στο χώρο του ενεχυροδανεισμού και ένας 56χρονος υπεύθυνος υποκαταστήματος της επιχείρησης, για πλαστογραφία, φορολογικές και άλλες παραβάσεις.

Ειδικότερα, μετά από εκτεταμένο έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας σε ενεχυροδανειστήρια της ατομικής επιχείρησης του 34χρονου σε Κυψέλη, Γαλάτσι και Χαλάνδρι, διαπιστώθηκαν πλήθος φορολογικών παραβάσεων και προέκυψε η πλαστογράφηση 15 τιμολογίων αγοράς.

Τα πλαστά τιμολόγια τα είχαν καταρτίσει οι δύο συλληφθέντες, θέτοντας υπογραφές πελατών τους εν αγνοία τους, με σκοπό να παραπλανήσουν τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για φορολογικές παρατυπίες της επιχείρησης.

Μεταξύ άλλων, δεν είχαν εκδοθεί τουλάχιστον έξι παραστατικά αξίας 10.799,28 ευρώ και είχαν εκδοθεί επτά εικονικά παραστατικά αξίας 1.186,80 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το τηλεφωνικό κέντρο της Οικονομικής Αστυνομίας, λειτουργεί όλο το 24ωρο ως σημείο υποδοχής καταγγελιών.

Οι πολίτες που επιθυμούν να καταγγείλουν την παράνομη λειτουργία ή τον αντικανονικό τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης των υποθέσεων τους, μπορούν να επικοινωνούν με τους παρακάτω τρόπους:

- Στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012

- Στην ηλεκτρονική διεύθυνση καταγγελιών 11012@ hellenicpolice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην ΕΛΔΥΚΟ – 3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην ΕΛΔΥΚΟ – 3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ