2013-01-03 21:14:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΑΟΥΕΛ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει τον Τζος Πάουελ, όπως είπε και στις δηλώσεις του, προκειμένου να διαπιστώσει την ακριβή κατάσταση ετοιμότητάς του μετά το οστικό οίδημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες στο δεξί γόνατο και να καταλήξει στο εάν θα τον συμπεριλάβει στην 12άδα της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας την Παρασκευή το βράδυ (21:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Οι πιθανότητες πλέον είναι υπέρ του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή του, ο οποίος βέβαια θα περιμένει και θα αποφασίσει λίγες ώρες πριν το ματς.

Αν δεν καταστεί δυνατό για οποιονδήποτε λόγο (αν νιώσει ενοχλήσεις) και δεν βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί ο Τζος Πάουελ, τη θέση του θα πάρει στην 12άδα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, για τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως θα προτιμούσε να τον βάλει σε ματς πρωταθλήματος, ώστε η ένταξή του να είναι ομαλή και σταδιακή στην ομάδα.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Κώστας Παπανικολάου δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ