2013-01-03 21:01:34
Φωτογραφία για Η fashion police βγήκε βόλτα και ανακάλυψε τα σωστά και τα λάθη στις εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!
 Αυτή την εβδομάδα: η Ναόμι επιστρέφει στο μαύρο, η Κέιτι λάμπει και η Αλέξα δείχνει σάρκα. Όταν η Victoria Bechkam έφτασε στη δημοσιογραφική παράσταση του μιούζικαλ «Viva Forever» δεν ήταν η έλλειψη των Spices που μας τράβηξε την προσοχή αλλά το περασμένο πάνω στους ώμους της παλτό σε αυτή την εξαιρετική απόχρωση του καφέ. Η Βικτόρια δεν είναι η μόνη σταρ που είδαμε να υιοθετεί αυτό το στιλ, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα γίνει hot trend το 2013. 

Η Vanessa Hudgens εμφανίστηκε στην εκδήλωση 'Charity Meets Fashion. Η 24 χρονη διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα και ένα σακάκι. Δε μπορούμε, όμως, παρά να σχολιάσουμε τη λάθος -και κάπως υπερβολική- απόφασή της να συνδυάσει τη δαντέλα του φορέματός της με το μοτίβο του καλσόν της. Πολύ λέλουδο βρε Vanessa μας. 

Η Rose ήταν super-s e xy σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε με το καινούργιο της ξανθό καρέ. Συνδύασε το νέο χρώμα των μαλλιών της με ένα δίχρωμο στράπλες μάξι φόρεμα, ιδανικά.


Η Alexa Chung έδειξε τόση σάρκα όσο να μην πάψει να είναι κομψή στην εμφάνισή της στα εγκαίνια του Derek Blasberg στη Νέα Υόρκη. Για την εκδήλωση το μοντέλο επέλεξε ένα μακρυμάνικο κοστούμι που με το άνοιγμά του έδωσε έναν sexy τόνο. Το μαύρο καλσόν με το οποίο έντυσε τα μακριά της πόδια και τα αναπαυτικά μαύρα loafers ολοκλήρωσαν το elegant ντύσιμό της. 

Η Jessica Chastain θεώρησε πως το να κυκλοφορήσει με ένα χτένισμα παρόμοιο με της Cameron Diaz στο 'Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη' είναι χαριτωμένο. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε καθώς έφευγε από το θέατρο Walter Kerr Theatreστη Νέα Υόρκη με κάτι που έμοιαζε με πελώρια περούκα, μετά την παράσταση 'Η Κληρονόμος' στην οποία παίζει. Ευτυχώς για τη Jessica τα μαλλιά της υπάκουσαν στις επιταγές του ανέμου -και πάλι, παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δεν κατάφεραν τα μαλλιά της να μας αποσπάσουν την προσοχή από το εντελώς αδιάφορο outfit.

Η LeAnn Rimes επέλεξε leather look αυτή την εβδομάδα. Το δερμάτινο φόρεμα της έχει ένα βαθύ V άνοιγμα στην πλάτη το οποίο πολύ μας άρεσε. Δυστυχώς το συνδύασε με ένα ζευγάρι άσχημες μπότες μέχρι το γόνατο. 

Η Katie Holmes έμοιαζε γεμάτη αυτοπεποίθηση όταν πόζαρε για αυτή τη φωτογραφία έξω από το στούντιο του David Letterman στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός φόρεσε ένα καταπληκτικό χακί Balenciaga παλτό και hot pink φόρεμα του Narciso Rodriguez. Απαστράπτουσα. 

Είμαστε ερωτευμένοι με το outfit της Naomi. Η ηθοποιός διάλεξε ένα μαύρο τζάκετ και μια ημι- γυαλιστερή φούστα της Stella McCartney τα οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι παπούτσια Christian Louboutin. 

Η Paris Hilton arrived έφτασε στο αερδορόμιο LAX του Λος Άντζελες μοιάζοντας ήρεμη και χαρούμενη. Η σοσιαλιτέ επέλεξε να φορέσει ένα φούτερ με γυαλιστερή κόκκινη καρδιά και το απαραίτητο αξεσουάρ των αερδρομίων, ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά. Νομίζουμε πως η Paris είναι πολύ πιο όμορφη όταν ντύνεται απλά, όπως εδώ
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ