2013-01-03 10:28:04
Φωτογραφία για Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ (VIDEO)
Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε ότι η αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην πρώην ΑΣΟΕΕ ήταν επιχείρηση κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου και παρεμπόδισης της εύρυθμης λειτουργίας του πανεπιστημίου.

Επίσης, υποστήριξε ότι όσα βρέθηκαν εντός του ιδρύματος «είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα».

Γεωργιάδης: Στο σκαμνί ο Τσίπρας

«Στο σκαμνί ο Τσίπρας για τα καμμένα μαγαζιά» είπε πριν από λίγο ο Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη για τα ευρήματα στην ΑΣΟΕΕ.

«Είστε το κόμμα των κουκουλοφόρων» είπε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Μετά από όσα είπε ο Σκουρλέτης για τις μολότοφ και τις μάσκες στην ΑΣΟΕ, να κάνουμε προκαταρκτική για ποινικές ευθύνες του Τσίπρα, που καλύπτει τους κουκουλοφόρους που καίνε τα μαγαζιά και τα πανεπιστήμια».
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ