2013-01-03 10:28:03
Φωτογραφία για ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
Ο άτυχος των Νέων του Ολυμπιακού για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν ο Κώστας Ρουγκάλας. Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων, ενώ είχε «δέσει» αρκετά καλά με τον Πίντο Λεάντρο, τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ μόλις στο 6ο λεπτό και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή!

Εξαιτίας αυτού του τραυματισμού εκτός από τους αγώνες που έχασε στο πρωτάθλημα της Superleague K20, έλειψε και από τα ματς με Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο στο NextGen Series, που ήταν παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μετά από δύο μήνες ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να προπονείται και όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει και ρυθμό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Έχει βγάλει πλέον την μπότα που φορούσε στο πόδι του και περπατάει χωρίς τη βοήθεια από τις πατερίτσες και όπως φαίνεται σύντομα θα είναι και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε: «Επιτέλους μετράμε αντίστροφα», περιμένοντας πως και πως την ημέρα που θα αγωνιστεί και πάλι με τα ερυθρόλευκα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ