2013-01-03 08:33:09
Φωτογραφία για Καλώς να μπει!
Μετά το προσύμφωνο συνεργασίας με τις δύο εταιρείες – κολοσσούς, το ενδιαφέρον όλων –πλέον- στρέφεται στην ανακοίνωση που θα εκδώσει την Παρασκευή ο Δημήτρης Βιντιάδης…

Η υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας της εταιρείας του Βιντιάδη με δύο εταιρείες – κολοσσούς- από την Κίνα ισχυροποίησε τη θέση του στην ΑΕΚ με το ενδιαφέρον όλων, πλέον, να μεταφέρεται στην ανακοίνωση που έχει υποσχεθεί να βγάλει την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Βιντιάδη αναφέρουν πως τα προσύμφωνα συνεργασίας με την TEDA Group και τη Shankai Sports υπεγράφησαν προχθές το βράδυ. Πρόκειται για μια εξέλιξη την οποία και περίμενε ο Βιντιάδης προκειμένου να μπορέσει με μεγαλύτερη σιγουριά να καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα.

Σε αυτή την ανακοίνωση αναμένεται να αναφερθεί αποκλειστικά και μόνο στην ΑΕΚ και να αναλύσει τις έως τώρα κινήσεις του και αυτές από τώρα και στο εξής.


Τι απομένει μέχρι να υπάρξει η είσοδος του Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ; Ο Έλληνας επιχειρηματίας πλέον περιμένει να δει τι θα… ισχύει στο νέο νόμο για την φορολογία και αντίστοιχα να ρυθμίσει τα χρέη της ομάδας στην ΠΑΕ προς το Δημόσιο σε 48 δόσεις.

Η συγκεκριμένη τροπολογία λέγεται πως θα περάσει σε ξεχωριστή από το υπόλοιπο φορολογικό διάταξη για να μην την... κόψει η τρόικα. Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο,τι είναι να γίνει, όμως, πρέπει να γίνει άμεσα, διότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο στη διάθεσή της.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ