2013-01-03 02:11:03
Φωτογραφία για Με ανησυχία παρακολουθεί η Βραζιλία την πορεία της υγείας του Τσάβες
Η Βραζιλία παρακολουθεί μεν με ανησυχία την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες μετά την... επέμβαση για καρκίνο στην οποία υπεβλήθη στην Κούβα, αλλά δεν την τρομάζει το μέλλον της φίλης χώρας, διεμήνυσαν κυβερνητικές πηγές.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση του προέδρου» Τσάβες, υπογράμμισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή από το προεδρικό μέγαρο, που δεν θέλησε να κατονομασθεί.

Η Μπραζίλια δεν διαθέτει περισσότερη πληροφόρηση από αυτή που διαχέουν οι αρχές της Βενεζουέλας , κατά τις οποίες ο Τσάβες βρίσκεται σε μία «περίπλοκη μετεγχειρητική» κατάσταση, προσθέτει η ίδια πηγή,

«Η Βραζιλία διατηρεί την στενή επαφή της με τη Βενεζουέλα με τη συνήθη τακτικότητα, ανεξαρτήτως του τι γίνεται γνωστό για την υγεία του προέδρου Τσάβες», προσθέτει από την πλευρά του διπλωματική πηγή.

Όπως έχει δηλώσει και ο ΥΠΕΞ Αντόνιου Πατριότα, δεν υπάρχει κανείς λόγος να πιστεύει κανείς πως «η ισχύουσα δημοκρατία» στη Βενεζουέλα δεν θα διατηρηθεί σε περίπτωση που δεν επιστρέψει στα καθήκοντά του ο Τσάβες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΚΕ: Διερεύνηση για όλους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΚΕ: Διερεύνηση για όλους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ