2013-01-02 21:31:21
Φωτογραφία για Σατανικοί πράκτορες
Του Ι.Κ.ΠρετεντέρηΟμολογώ ότι ουδέποτε είχα υποψιαστεί πως η χώρα μας είχε μπει στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών. Και τώρα με τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ φρίττω.Σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, οι σκοτεινοί πράκτορες έδρασαν περίπου ως εξής.

Πρώτα (και πριν ακόμη αναλάβει η κυβέρνηση Παπανδρέου) βρήκαν μια λίστα με τους κατόχους λογαριασμών σε τράπεζα της Γενεύης.

Μόλις ανέλαβε η κυβέρνηση Παπανδρέου, οι πράκτορες μεθόδευσαν την αποστολή της λίστας στην Ελλάδα - αφού πρώτα διέγραψαν τους λογαριασμούς των συγγενών τού τότε υπουργού Οικονομικών...

Ο υπουργός Οικονομικών είδε τη λίστα, έλεγξε αν υπάρχουν συγγενείς του για να τους καταγγείλει, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν, είπε να ψάξουν καμιά εικοσαριά άλλους και έδωσε τη λίστα σε κάποιο (-α) υπάλληλο του γραφείου που την έχασε.

Μετά ξέχασε και τη λίστα και τους είκοσι.

Οι πράκτορες είχαν υπολογίσει σοφά ότι αποκλειόταν να ασχοληθεί με τέτοιες αηδίες ένας άνθρωπος που ήταν απασχολημένος να φτιάχνει το Μνημόνιο για να σώσει την Ελλάδα.


Μερικούς μήνες αργότερα και μόλις κατάλαβε ότι θα φύγει από το υπουργείο, ο υπουργός θυμήθηκε τη λίστα που είχε χαθεί και την έδωσε στο ΣΔΟΕ.

Ο διάδοχός του που συνέχισε να σώζει την Ελλάδα (παρότι είχε σωθεί ήδη τρεις, τέσσερις φορές από τον προηγούμενο...) ξέχασε ευλόγως τη λίστα.

Τη θυμήθηκε ευτυχώς και αυτός έναν χρόνο αργότερα και την έδωσε ξανά στο ΣΔΟΕ - από όπου την είχε πάρει...

Εν τω μεταξύ ειδικό κλιμάκιο των πρακτόρων που δραστηριοποιείται στο ΣΔΟΕ είχε φροντίσει να μην υπάρχει άλλο αντίγραφο για να τσεκάρουμε τη λίστα του υπουργού.

Για να είναι σίγουρος λοιπόν ο νέος πλέον υπουργός ζήτησε ξανά το πρωτότυπο της λίστας από τους Γάλλους.

Και τότε τι κάνουν οι σατανικοί πράκτορες;

Ξαναστέλνουν τη λίστα αφού πρώτα έχουν προσθέσει τους τρεις λογαριασμούς των συγγενών του παλαιότερου υπουργού!..

Ετσι τώρα, ο μεν προηγούμενος υπουργός πέφτει θύμα της σκευωρίας και διώκεται, ενώ οι επόμενοι δεν καταλαβαίνουν την παγίδα που έστησαν οι πράκτορες και τα φορτώνουν στον προηγούμενο για να σώσουν την πάρτη τους.

Μιλάμε για άχαστο σχέδιο.

Ευτυχώς τη βασική σκευωρία την αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην υπουργός.

Ενώ την κομπίνα για να τη γλιτώσουν οι άλλοι την πήραν χαμπάρι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ραγκούσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Υπάρχει βεβαίως το ερώτημα γιατί τα έκαναν όλα αυτά οι σατανικοί πράκτορες. Δεν γνωρίζω. Και δεν με ενδιαφέρει.

Διότι η άλλη ερμηνεία είναι ότι «η παρέα του 2009» δεν ήταν μόνο ανίκανοι. Ούτε απλώς μοιραίοι.

Ηταν και ολίγον νταραβεριτζήδες...

πηγή: tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ