2013-01-02 19:03:23
Φωτογραφία για ΚΟΥΝΤΕΡ : ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ
Στην εμπειρία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ερμάν Κουντέρ ενόψει της αναμέτρησης της Μπεσίκτας στο ΣΕΦ (4/12, 21:45), για τη δεύτερη αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Τουρκίας θεωρεί πως το συγκεκριμένο ματς θα είναι δύσκολο τόσο για την ομάδα του, όσο και τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα έχουν το.. άγχος για τη νίκη, λόγω της ήττας στην πρεμιέρα από την Κάχα Λαμποράλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ερμάν Κουντέρ:

«Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, γι’ αυτό και εμείς προετοιμαζόμαστε με πάθος. Οι αντίπαλοί μας έχασαν και αυτοί την περασμένη αγωνιστική και γι’ αυτό θα θέλουν την εντός έδρας νίκη απέναντί μας. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά και θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Δεν θα είναι εύκολο και για τις δύο ομάδες. Το παθός και η συλλογική δουλειά παίζουν σημαντικό ρόλο. Ξέρουμε τη δύναμη του Ολυμπιακού και έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Οι πρωταθλητές της Ευρωλίγκας είναι μία έμπειρη ομάδα και είναι δυνατοί στην έδρα τους, γι’ αυτό εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ