2013-01-02 19:02:19
Φωτογραφία για Απίστευτα πράγματα...Χάκερ έκαναν επίθεση στο site Αγιορείτικο Βήμα..
 Το άρθρο 14 παρ. 2 του ελληνικού συντάγματος για την ελευθερία του τύπου προβλέπει ότι: «Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται». Δύο ώρες μετά την ανάρτηση άρθρου που μάλλον κάποιους ενόχλησε... πληρωμένος χάκερ παραβίαζε τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Γιώργου Θεοχάρη στο κοινωνικό δίκτυο facebook και μαζί σελίδες στο εν λόγω δίκτυο.

 Μία άνανδρη επίθεση που στόχο έχει τη φίμωση του δημοσιογράφου και τη λογοκρισία .

Ήδη για αυτό έχει επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. μετά από μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστου δράστη με αρ. πρωτοκόλλου 7519/3/6875.

 Λυπούμαστε βαθύτατα για όλες αυτές τις θλιβερές εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα τελευταία στο διαδίκτυο... Είμαστε και εμείς θύματα (ευτυχώς για λίγο) συγκεκριμένης ομάδας ατόμων που νόμιζαν ότι δεν θα του βρίσκαμε..Κάναμε μάλιστα ότι τους είχαμε υποσχεθεί ...για να τους "ευχαριστήσουμε" τους "επισκεφτήκαμε" μάλιστα και κατ οίκον Η επίσκεψη μας ήταν τέτοια,που τους έμεινε αξέχαστη.

Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν επιτέλους ότι όσο και αν προσπαθούν να φιμώσουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ φωνές και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ όπως είναι ο Γ.Θεοχάρης,το μόνο που καταφέρνουν είναι να τους κάνουν πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ...και μια ζωή θα τρώνε τα μούτρα τους.

Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο.. 
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπολογίζει και στον Λόρενς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπολογίζει και στον Λόρενς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ