2013-01-02 17:46:00
Φωτογραφία για Μία ανάσα από την Τσέλσι ο Ντεμπά Μπα!
Μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Τσέλσι είναι ο Ντεμπά Μπα, με τη Νιούκαστλ να ανακοινώνει πως δίνει άδεια στον παίκτη να διαπραγματευτεί με τους Λονδρέζους τη μεταγραφή του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη προσφορά 7.000.000 λιρών για τον Ντεμπά Μπα, ισοφαρίζοντας έτσι τη ρήτρα αποδέσμευσης που είχε μπει για τον Σενεγαλέζο στράικερ, και έτσι η Νιούκαστλ δεν είχε άλλη επιλογή από το να δώσει τις "ευλογίες" της για τον "γάμο" του με τους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των "καρακάξων", έδωσε άδεια στον Ντεμπά Μπα για να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και ταυτόχρονα τον απέκλεισε από την αποστολή της αποψινής της (2/1) αναμέτρησης με την Έβερτον στο "St James' Park".

Ο 27άχρονος στράικερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος θέλει να ενισχύσει τον συναγωνισμό στην επίθεση της ομάδας του, όπου δεσπόζει ήδη με την παρουσιά του ο Φερνάντο Τόρες, ενώ σε περίπτωση απόκτησής του όλα δείχνουν πως ο Ντάνιελ Στάριτζ θα παραχωρηθεί στη Λίβερπουλ.

Σημειώνεται πως ο Ντεμπά Μπα μετράει 13 γκολ τη φετινή σεζόν (26 έχει όλη η Νιούκαστλ!) ενώ συνολικά έχει πετύχει 36 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Ιανουάριο του 2011 και πήγε ως ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ στη Νιούκαστλ

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ