2013-01-02 13:11:08
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα
Το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στην Ξάνθη με δράστη τον Χρήστο Παπάζογλου και θύμα την Ζωή Δαλακλίδου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με αφορμή τη σοκαριστική αυτή υπόθεση κάνουμε έναν απολογισμό φρίκης, με τις τραγωδίες που σημειώθηκαν στη χώρα μας Στην λίστα με τα εγκλήματα που άφησαν άφωνη την ελληνική κοινή γνώμη για την σκληρότητά τους συμπεριλαμβάνονται οι πιο σκληροί δολοφόνοι που τα εγκλήματά τους έμειναν αποτυπωμένα στην μνήμη μας....

Αναφερόμαστε στα εγκλήματα που διέπραξαν το "ανθρωπόμορφο τέρας" Παναγιώτης Φραντζής, που αφού στραγγάλισε την σύζυγό του μετέφερε το πτώμα της γυναίκας του στη μπανιέρα και με σύνεργα ένα κρητικό μαχαιράκι - σουβενίρ και ένα σφυρί το τεμάχιζε από τις 03.30 μέχρι τις 07.00 σε 16 κομμάτια...

Στη συνέχεια τοποθέτησε τα κομμάτια σε πλαστικές σακκούλες, τα φόρτωσε στο αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε διάφορους γειτονικούς κάδους απορριμμάτων.


Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο παιδοκτόνος Μανώλης Δουρής, που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον εξάχρονο γιο του Νίκο μέσα στο σπίτι του, στην Ερμιόνη και το παιδί, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πέθανε από ασφυξία αφού ο δράστης του έφραξε τις αεροφόρους οδούς, δηλαδή του έκλεισε τη μύτη και το στόμα.

Αργότερα ο Δουρής πήγε στην αστυνομία και κατάγγειλε ότι είχε χάσει το παιδί του.

Την τρίτη θέση με τα πιο φρικτά εγκλήματα που σημειώθηκαν στην Ελλάδα κατέχει ο "δολοφόνος με το πριόνι" Αντώνης Δαγλής, του οποίου τα εγκλήματα περιλάμβαναν τρεις δολοφονίες ιερόδουλων, τεμαχισμός πτωμάτων, απόπειρες ανθρωποκτονιών, ληστείες είχαν χαρακτηρηστεί ως ιδιαιτέρως ειδεχθή και προκάλεσαν ποικίλες συζητήσεις για την προσωπικότητα του δράστη.

Δείτε στο βίντεο του dete.gr, αυτές και άλλες υποθέσεις που σόκαραν τη κοινή γνώμη: 
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παρκόμετρα και για το σεξ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παρκόμετρα και για το σεξ!
Το fakelaki στο BBC
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το fakelaki στο BBC
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ