2013-01-02 11:54:02
Φωτογραφία για Επιστολή υποψήφιου αντιφασίστα 2013...Ζητείται οργάνωση
"Είμαι 22χρονος γκέϊ και έως πρόσφατα στέλεχος της ΧΑ για έξι μήνες περίπου. Τους προσέγγισα επειδή γούσταρα περιπέτεια με γυμνασμένους άνδρες και όχι από ιδεολογική ταύτιση.

Πριν τρεις ημέρες μόλις αποκαλύφθηκαν τα κίνητρά μου και με διέγραψαν με απειλές κατά της ζωής μου, εν ολίγοις την γλίτωσα πολύ φθηνά με λίγα σκαμπίλια, όμως φρίκαρα χρονιάρες ημέρες που είναι!

 Ευθέως θα ήθελα να ρωτήσω την οργάνωσή σας αντιφάλαμπ εάν δέχεστε άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό χωρίς αναστολές για το παρελθόν τους και κατά πόσο μπορώ να συνάψω σχέση με συντρόφους σας που μοιραζόμαστε την ιδιαιτερότητα αυτή. Επειδή φαίνεστε πραγματικοί και άφοβοι επαναστάτες, χαριτολογώντας, πείτε μου ανοικτά εάν δέχεστε στην αντιφαλαμπ επαναστάτες «του κwλου» όπως είμαι εγώ.

Θα μπορούσα να φανώ ιδιαίτερα χρήσιμος στην κατασκοπεία της ενάντια στην ΧΑ και επιπλέον χάρις στην ευαίσθητή μου φύση, είμαι ικανότατος ζωγράφος με ειδικότητα στα γκράφιτι και γενικά στο μουτζούρωμα τοίχων
. Παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο δυνατόν, δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να ενταχθώ στον αναρχικό χώρο και πως έχω στείλει το βιογραφικό μου και σε άλλες αναρχικές και αντιφασιστικές οργανώσεις και ιστολόγια. Επίσης επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με την αναρχία, θα ήθελα να με φέρετε σε επαφή με τον ιδεολογικό εκπρόσωπο του αναρχισμού στο κοινοβούλιο, κάποια συνιστώσα του Σύριζα, ή ακόμα και με τον ίδιο τον Αλέξη, διαχρονικό μου πόθο δεν σας κρύβω. Με κίνδυνο να χαρακτηρισθώ ρατσιστής, σημειώστε μόνο πως δεν επιθυμώ τους, Πάκι και άλλους σοκολατένιους και κίτρινους συντρόφους από Ασία.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα όμως με τους Αφρικανούς συντρόφους, εκτός της βόρειας Αφρικής που γυφτοφέρνουν, ξέρετε αραβόφατσες. Διαθέτω μεγάλο σπίτι, κληρονομιά από τον θείο μου πρώην βουλευτή της ΝΔ στα βόρεια προάστια και μπορώ να φιλοξενήσω συντρόφους μετανάστες που εργάζονται στα φανάρια των γύρω περιοχών (έως 4 το πολύ, για υγειονομικούς λόγους).

Επίσης διαθέτω δορυφορική τηλεόραση με τα περισσότερα αφρικανικά κανάλια και φυσικά όλα τα τσοντοκάναλα (τα ορίτζιναλ όχι τα πορνοκάναλα που έλεγε και ο πρώην αρχηγός μου).

Για ευνόητους λόγους επιθυμώ να διατηρήσω την ανωνυμία μου, εάν όμως απαντήσετε θετικά στην επιστολή μου θα ήθελα να σας επισκεφθώ για να γνωριστούμε από κοντά και να συνεισφέρω και οικονομικά στον αγώνα της αντιφαλαμπ, αφού δεν αντιμετωπίζω οικονομικό πρόβλημα όπως άλλοι σύντροφοι σοσιαλιστές (κκε, πασόκ) ή αντιφασίστες ιδεολόγοι της εργατικής τάξης.

 Πολύ φιλικά Ανώνυμος - υποψήφιος αντιφα 2013"
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ