2013-01-02 11:37:49
Φωτογραφία για Ακούστε την Penélope Cruz στο τραγουδιστικό της ντεμπούτο!
Νοσταλγικοί ήχοι από ακορντεόν, συνοδεύονται από τις αισθαντικές φωνές του Miguel Bosé και της Penélope Cruz στο νέο τους ντουέτο.

Ο μεγάλος ισπανός τραγουδοποιός μας παρουσιάζει το πρώτο single μέσα από το ολοκαίνουριο album του “Papitwo” που είναι γεμάτο συνεργασίες. Τεράστια ονόματα της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής όπως: Juanes, Malu, Pablo Alboran, Alejandro Sanz κ.α., καθώς και της Ιταλίας: Tiziano Ferro και Jovanotti… δίνουν το παρόν σε μοναδικά ντουέτα στο πλευρό του μεγάλου ισπανού καλλιτέχνη, ενώ τα βλέμματα αλλά και τις… εντυπώσεις «κλέβει» η διεθνής superstar του παγκόσμιου κινηματογράφου… Penélope Cruz.

Μαζί ερμηνεύουν το τραγούδι “Decirnos Adiós” που είναι και το πρώτο single μέσα από το album αυτό. Η Penélope Cruz εντυπωσιάζει με το ταλέντο της στο τραγούδι και σαφώς με την πάντα όμορφη παρουσία της, καθώς συμμετέχει και στο καινούριο του video clip που είναι και το πρώτο για το προαναφερθέν album Η διάσημη ηθοποιός μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ακόμα μια φορά πως διαθέτει αρκετά καλή φωνή, όταν είχε συμμετάσχει στο κινηματογραφικό musical “Nine” με το τραγούδι “A call from the Vatican”.

Miguel Bosé feat.Penélope Cruz – Decirnos Adiós

 www.tralala.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ