2012-12-31 15:36:22
Φωτογραφία για Σε νέο γήπεδο το 2016 η Ρόμα!
Το όνειρο της Ρόμα για δικό της γήπεδο παίρνει σάρκα και οστά καθώς έπεσαν οι υπογραφές! Οι "τζαλορόσι" θα μπουν το 2016 στο νέο τους σπίτι (στην περιοχή Τορ ντι Βάλε) που θα έχει χωρητικότητα 55.000-60.000 θεατών.

Το 2012 κλείνει ιδανικά για τους φίλους της Ρόμα καθώς λίγο πριν την έλευση του νέου έτους μπήκαν επίσημα οι υπογραφές για την κατασκευή του νέου ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας, που αποτελούσε διακαή πόθο εδώ και πολλά χρόνια.

Η ιστορική συμφωνία επιτεύχθηκε μεταξύ του προέδρου των "τζαλορόσι" Τζέιμς Παλότα και του κατασκευαστή Λούκα Παρνάσι στη Φλόριντα (εκεί βρίσκεται η αποστολή της Ρόμα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικής περιοδείας), ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό η Ρόμα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το στάδιο από το 2016.

Η τοποθεσία που επιλέχτηκε για να φιλοξενηθεί το νέο "στολίδι" του συλλόγου βρίσκεται στην περιοχή Tor di Valle, ενώ η χωρητικότητά του θα είναι μεταξύ 55.000 και 60.000 θεατών.


"Εν ονόματι της πόλης της Ρώμης θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για αυτό το όνειρο που όλοι οι οπαδοί περιμένουν να πραγματοποιηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Οι υποστηρικτές της Ρόμα αξίζουν ένα στάδιο όλο δικό τους για να πετύχουν σημαντικούς στόχους.

Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ένα στάδιο που θα είναι ιδιοκτησίας της Ρόμα και ως αρχηγός θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Παλότα και τον Παρνάζι για αυτό το όνειρο που θα πραγματοποιήσουμε σύντομα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φραντσέσκο Τότι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την ανακοίνωση της περιοχής όπου θα ανεγερθεί το νέο στάδιο των Ρωμαίων.

"Ελπίζω το πρώτο γκολ σε αυτό το γήπεδο να μπει από τον Φραντσέσκο", δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος των πρωτευουσιάνων, Τζέιμς Παλότα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ