2012-12-31 15:35:49
Φωτογραφία για iPhone 5 Wallpapers, μια παγκόσμια μόδα που το 2013 θα κατακλύσει και την Ελλάδα!

Ενώ οι ουρές για το νέο iPhone 5 συνεχίζονται στις χώρες που έγινε πρόσφατα διαθέσιμο (Κίνα, Ταϊβάν), την ίδια στιγμή μια νέα τάση φαίνεται να κατακλύζει τους νέους, τυχερούς ιδιοκτήτες του ανά τον κόσμο.

Ο λόγος για την προτίμηση των χρηστών iPhone 5 να διακοσμούν την νέα ακριβή συσκευή τους με προσωποποιημένα wallpapers, τυπώνοντας το όνομά τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας πανω σε κονκάρδες με το λογότυπο της Apple ή του Apple Cloud. Όλα αυτά μέσα από την ιστοσελίδα myiphone5wallpaper.com, η οποία παρέχει στους χρήστες χωρίς χρέωση τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους, προσωπικές κονκάρδες για την οθόνη κλειδώματος του κινητού τους. Μάλιστα η όλη διαδικασια δημιουργίας της κονκάρδας μπορεί να γίνει μέσα από το ίδιο το κινητό τηλέφωνο χάρη στην προσαρμοσμένη για iPhone 5 έκδοση της ιστοσελίδας.

Η θέληση των χρηστών να κάνουν την πολύτιμη νέα συσκευή τους πιο προσωπική καθώς και η «χρησιμότητα» της κονκάρδας σε περίπτωση απώλειας του κινητού φαίνεται να έχουν βοηθήσει τη νέα αυτή μόδα να εξαπλωθεί ταχύτατα ανά την υφήλιο.

Μια γρήγορη περιήγηση στην ίδια σελίδα αποκαλύπτει και άλλες, επιπλέον επιλογές προσωποποίησης εικόνας για το iPhone 5. Μεταξύ αυτών, οι χρηστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους “KEEP CALM AND CARRY ON” wallpapers, μια ιδέα βασισμένη στα διάσημα βρετανικα έντυπα προπαγάνδας που τυπώνονταν κατα τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο με στόχο να εξυψώσουν το ηθικό των Βρετανών πολιτών.

Ευρηματικοί Έλληνες χρήστες που ανακάλυψαν την ιστοσελίδα, κυκλοφόρησαν πρόσφατα στα ελληνικα social media, το “KEEP CALM AND ASE MAS KUKLITSA MU” με φόντο την Ελληνική σημαία!

Η εν λόγω δωρεάν εφαρμογή και η ανταπόκριση της φαίνεται να είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της λατρείας που έχει ο κόσμος για τα ακριβά προιόντα της Apple.

NewsRoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ