2012-12-31 13:48:02
Φωτογραφία για ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΟΙ... ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΥΟΛΚΟΤ!
Η απόδοση του Θίο Γουόλκοτ και τα τρία γκολ που σημείωσε στο επιβλητικό 7-3 της Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ έκαναν τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» να ζητούν την παραμονή του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Μετά την παράστασή του κόντρα στη Νιούκαστλ ο Θίο Γουόλκοτ μίλησε αινιγματικά, αφήνοντας... αιχμές.

«Είμαι σίγουρος πως κάτι θα συμβεί πολύ σύντομα. Ελπίζω να άνοιξα κάποια μάτια» δήλωσε ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι προτιμά να αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού και όχι στα πλάγια.

Πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι το χατ τρικ δεν θα κρίνει την παραμονή του ή όχι στην ομάδα, αν και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στο Emirates.

«Η επιθυμία μου είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ανήκει εδώ κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ακόμα κι αν είχε κακή απόδοση με τη Νιούκαστλ, αυτό δεν θα άλλαζε την άποψή μου για τον παίκτη» είπε ο Αλσατός τεχνικός.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Γουόλκοτ από τη Σαουθάμπτον το 2006 σε ηλικία 16 ετών έναντι πέντε εκατομμυρίων λιρών.

Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ηδη οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Γουόλκοτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ