2012-12-31 13:46:50
Φωτογραφία για ΑΝΤ. ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
Τα περί απολύσεων στη Δημόσιο απέρριψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το 2013 θα είναι «χρονιά αξιολόγησης».

«Δεν έχουμε, ούτε είχαμε πολιτική απολύσεων», ανέφερε ο κ. Μανιτάκης. Όπως είπε, οι άμεσες λειτουργικές ανάγκες των δημόσιων υπηρεσιών έχουν καταγραφεί προκειμένου να αναδιαρθρωθεί η Δημόσια Διοίκηση, να γίνει πιο αποδοτική αλλά και φιλική προς τον πολίτη. «Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, να αποκτήσει επιτέλους η Δημόσια Διοίκηση αυτό που της αξίζει, μια ριζική ανανέωση», πρόσθεσε.

Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο υπουργών βρέθηκε η αναδιάρθρωση των διοικητικών υπηρεσιών του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οπως είπε ο κ. Καράογλου, «οι ανάγκες είναι πολλές, τα προβλήματα μεγάλα, ο χρόνος πιέζει και για αυτό το λόγο δεν έχουμε το χρονικό περιθώριο να αφήνουμε τα πράγματα γενικώς να τρέχουν».


«Έχει γίνει η αρχική αξιολόγηση, βρισκόμαστε σε μια διαρκή διαβούλευση η οποία επιφέρει θετικά αποτελέσματα και φιλοδοξούμε, σε ό,τι αφορά στο υπουργείο μας, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου να έχουμε οριστικοποιήσει την πρότασή μας σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο, έτσι ώστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να έχει προχωρήσει η διαδικασία», διευκρίνισε ο κ. Καράογλου για να καταλήξει: «Είμαστε σε καλό δρόμο και το 2013 θα είναι ο χρόνος που θα πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ