2012-12-31 13:00:10
Φωτογραφία για «Πρόταση Ολυμπιακού για Κολούνγκα»
Πρόταση για την απόκτηση του Αντριάν Κολούνγκα έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Χετάφε σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ξεκαθαρίσει ότι δύσκολα θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, όπως αναφέρει όμως η ιστοσελίδα «fichajes.net», έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως θα γίνει τελικά πράξη η επιθυμία του παίκτη για μετακίνηση σε ομάδα του εξωτερικού, αφού Χετάφε και Ολυμπιακός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Κολούνγκα.

«Άλμα προς την Ελλάδα», είναι ο τίλος του ρεπορτάζ, που συνεχίζοντας αναφέρει ότι: «Ο επιθετικός της Χετάφε μπορεί να υπογράψει στον Ολυμπιακό». Παράλληλα οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Χετάφε για την απόκτηση του παίκτη από την Αστούρια, την προσεχή μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Επιπλέον το δημοσίευμα προσθέτει ότι: «Οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δύο πλευρές αναμένεται να φτάσουν σε συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες. Όπως φαίνεται, ο επιθετικός της Χετάφε θα εγκαταλείψει την ομάδα της Μαδρίτης και θα πάει στην Ελλάδα, όπου θα βρει χρόνο συμμετοχής που δεν είχε με τον Λουίς Γκαρσία. Οι “μπλε” αναμένεται να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διευκολύνουν την αποχώρηση του παίκτη, επομένως αναμένεται η επίσημη απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες».

Να σημειωθεί ότι ο Κολούνγκα μετράει μόλις οχτώ συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν έπειτα από 17 αγωνιστικές. Στις έξι εξ αυτών μάλιστα έπαιξε ως αλλαγή, αγωνιζόμενος κατά μ.ο. 30 λεπτά, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ