2012-12-31 05:58:03
Φωτογραφία για Demy: Η φωτογράφιση για το Shape & η σχέση με τη... μαγειρική
Η Demy είναι η μουσική έκπληξη της χρονιάς. Ο ρόλος της στο musical «Fame» και η συνεργασία της με την Άννα Βίσση το αποδεικνύουν περίτρανα. Την βάλαμε στην έδρα και η ταλαντούχα τραγουδίστρια παρέδωσε μαθήματα.

Αν δεν φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου «Σε γενικές γραμμές προσέχω να μην τρώω πολύ ανθυγιεινά πράγματα, αλλά δε θα έλεγα ότι έχω ακολουθήσει ποτέ συγκε­κριμένο πρόγραμμα διατρο­φής. Προσπαθώ, πάντως, να μη μένω νηστική και ακόμη και όταν βρίσκομαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού (σχεδόν κάθε μέρα) φροντίζω να έχω μαζί μου σπιτικό φαγητό και snacks που θα με κρατήσουν. Αυτό που δεν μπορώ αποφύγω είναι τα γλυκά, δυστυχώς!»

Áυτοσχεδία­σε και βάλε στόχο

«Δεν έχω καθόλου χρόνο για μαγειρική προσωπικά, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Γνωρίζω κάποιες βασικές συνταγές και όταν βρεθώ στην κουζίνα, μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω. Είναι ένας από τους στόχους μου για το νέο έτος: να μάθω να μαγει­ρεύω αρκετά καλά!»


Από τη φωτογράφιση της Demy για το περιοδικό Shape

Άσκηση για destress

Η άσκηση είναι σημαντική, κι αν δεν το κάνω για το σώμα μου, προσπαθώ να το κάνω για destress. Όποτε βρίσκω το χρόνο, πηγαίνω σε γυμναστή­ριο. Αυτό που μου αρέσει πολύ όμως είναι η yoga. Είναι κάτι που κάνω τον τελευταίο καιρό, και με χαλαρώνει απίστευτα.

Φρόντισε το δέρμα σου

«Γενικά δε βάφομαι πολύ, αλ­λά, επειδή στη δουλειά χρειάζε­ται, έχω μάθει τα απαραίτητα.

1. Το καλό ντεμακιγιάζ είναι κάτι που προσέχω αρκετά,

2. Για καθαρισμό χρησιμοποιώ συχνά μάσκες λευκής αργίλου.

3. Και το σημαντικότερο, προ­σπαθώ να πίνω αρκετό νερό».

Περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο ρεκόρ σπάει η Μαντόνα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο ρεκόρ σπάει η Μαντόνα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ