2012-12-31 05:02:12
Φωτογραφία για Πάτροκλος Γεωργιάδης Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας «Γίνεται το καλύτερο δυνατό, να σωθούν ζωές, να σωθούν περιουσίες»
Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας για τα σημαντικά προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν τη χώρα.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στο Αχελωος tvαναφέρθηκε στο σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από τις χιονοπτώσεις και την εκδήλωση

των πλημμυρικών φαινομένων ενώ μίλησε ακόμη και για τα σημαντικά προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν τη χώρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση και το αποδεικνύουν και σήμερα στις περιοχής που πλήγονται από τις πλημμύρες.

Υπάρχουν σαφέστατα περιθώρια βελτίωσης, αλλά γίνεται το καλύτερο δυνατό προκειμένου οι συμπολίτες μας να αποφύγουνε τον όποιο κίνδυνο, να σωθούν ζωές, να σωθούν περιουσίες, να ελαχιστοποιηθούν τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν από τις φυσικές καταστροφές, τις οποίες σε τελική ανάλυση δεν μπορούμε να ελέγξουμε πλήρως.


Όλοι οι φορείς είναι ενημερωμένοι για το τι πρέπει να κάνουνε στις περιπτώσεις των χιονοπτώσεων, πληµµυρών, των οποιοδήποτε φυσικών καταστροφών και θεωρώ ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδος πιθανότητα καταστροφής.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με την σχέση έντονου καιρικού φαινόμενου και ανθρωπίνου λάθους, μέχρι στιγμής πηγαίνουμε καλά »

Το Βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ