2012-12-29 22:24:35
Φωτογραφία για ΑΙΓΙΟ: Ζημίες σε αυτοκίνητα πολιτών καθώς και σε διάφορα καταστήματα από την χθεσινή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Λεπτομέρειες για την χθεσινή επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο ανέβασε στο blog της η Τ.Ο και όπως αναφέρει προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα Αιγιωτών.

 Αναλυτικά.... "Θρασύδειλη επίθεση από τάγματα της αριστεράς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες. Την ώρα εκείνη στα γραφεία βρίσκονταν 4 μέλη της χρυσής αυγής τα όποια όταν άκουσαν τις πέτρες να πέφτουν βροχή και τις φωνές, δύο εξ αυτών έσπευσαν στην είσοδο ώστε να αποθήσουν τους επιτιθέμενους αντιεξουσιαστές οι όποιοι ήταν γύρω στα 40 άτομα. Η μάχη κράτησε αρκετά λεπτά στην είσοδο και αφού είδαν ότι δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των δύο συναγωνιστών τράπηκαν σε άτακτη φυγή με τους συναγωνιστές να τους κυνηγούν λίγα στενά πιο κάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι προκάλεσαν αρκετές ζημίες σε αυτοκίνητα πολιτών καθώς και σε διάφορα καταστήματα στον γύρο χώρο.


 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ".

http://egionews.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8599.html

Επίσης η Χ.Α σε σημερινή της ανακοίνωση γράφει τα εξής..

 Παρακρατικές ομάδες αριστεριστών μεταφερόμενες από Αθήνα και Πάτρα και με την απόλυτη ανοχή των Αρχών επιτέθηκαν στην Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Αιγίου. Η ομάδα ασφαλείας των γραφείων απέκρουσε τους αριστεριστές και τους ανάγκασε να φύγουν τρέχοντας. Η κυβέρνηση καλύπτει απόλυτα αυτά τα φαινόμενα και ο ΣΥΡΙΖΑ τα υποθάλπει με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα.

 xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ