2012-12-29 12:51:04
Φωτογραφία για Aναγνώστης αρθρογραφεί: Ο ποιο υποδειγματικός χειρισμός είναι η άμεση παραίτηση της τρικομματικής συγκυβέρνησης
Ο ποιο υποδειγματικός χειρισμός είναι η άμεση...

παραίτηση της τρικομματικής συγκυβέρνησης των δοσίλογων των προδοτών των κλεφτών ψευτών και απατεώνων.

Εάν τις έχει μείνει και κάτι τις το ελάχιστο από το ποιο ύψιστο αγαθό που γέννησε αυτή η χώρα για όλη την ανθρωπότητα και λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Απαντώ έτσι και έμμεσα στο πρωθυπουργό που ζήτησε ΄΄υποδειγματικούς χειρισμούς΄΄ για την λίστα!

Δεν μπορεί αυτή η χώρα να συνεχίσει να κυβερνιέται από όλο αυτό το συνονθύλευμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Πρέπει τα κόμματα της αριστεράς, (έξω οι γιαλαντζοί αριστεροί της ΔΗΜΑΡ φυσικά), να αφήσουν στην άκρη ότι μικρό ή μεγάλο τους χωρίζει και ενωμένοι μαζί και με άλλες αριστερές δυνάμεις (προσωπικοτήτων ανθρώπους του πνεύματος κα λοιπά), να ζητήσουν την άμεση παραίτηση αυτής της τρικομματικής παρωδίας-κοροϊδίας. Και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές.

Πρέπει με κάθε τρόπο ΄΄δημοκρατικό πάντα, γιατί η δημοκρατία ήταν και είναι η κουλτούρα της αριστεράς΄΄να την αναγκάσουν να παραιτηθεί.

Και να οδηγήσουν όλους τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας. Για να φύγει αυτή η χώρα από την δημοκρατική και συνταγματική εκτροπή και να επανέλθει επιτέλους στην ομαλότητα.

Εάν δεν το πράξουν τώρα αυτό οι αριστερές δυνάμεις στη ποιο Ιστορική ίσως στιγμή της πατρίδας μας θα έχουν τότε και αυτοί τεράστιες ιστορικές ευθύνες.

Εάν δεν οδηγήσουν την χώρα τάχιστα σε εκλογές, τότε ο κόσμος θα καταλάβει ότι και αυτοί είναι μέρος του συστήματος και τον κοροϊδεύουν.

Γιατί δεν μπορεί σε τούτον εδώ τον τόπο μια ζωή στις ποιο ιστορικές στιγμές του, οι προδότες και οι δοσίλογοι να τα βρίσκουν και να κυβερνούν-συγκυβερνούν, (κακή ώρα όπως τώρα) και η αριστερά στις ποιο κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που την χρειάστηκε ο τόπος το μόνο που καταφέρνει κάθε φορά είναι να διασπάται.

Για να δούμε ήρθε η ώρα της αριστεράς λοιπόν; Θέλει να κυβερνήσει; Δεν μένει παρά να το αποδείξει!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ