2012-12-29 11:03:03
Φωτογραφία για Επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα
Κακοκαιρία θα επικρατήσει σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά καθώς και τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας... Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι έντονα, το βράδυ στα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Θα πνέουν επίσης θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 8 τοπικά 9 μποφόρ στο βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 από το απόγευμα βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 8 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια - παράκτια και εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κέλσιου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ