2012-12-28 18:18:04
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ...
Αποφασισμένος να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και όπως είναι φυσικό δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό με την υγεία του. Νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο για τον Αργεντινό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, αφού ανέβασε πυρετό χωρίς όμως να έχει σχέση με τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη.

Νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβρη ο Γκαλέτι είχε θορυβηθεί, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με τα λευκά αιμοσφαίρια λόγω μόλυνσης και είχε βρεθεί για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο για στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Τελικά ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα, όμως την Πέμπτη εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο, αφού ανέβασε πυρετό και αντιμετώπισε πρόβλημα με τον λαιμό του. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη οι γιατροί τόνισαν ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση με τη μεταμόσχευση νεφρού.

Την ίδια ώρα, η Εστουντιάτες, όπου ο Αργεντίνος μέσος είχε ξεκινήσει προπονήσεις, έχει καταθέσει αίτημα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής για να της επιτραπεί να κάνει μια έξτρα μεταγραφή, προκειμένου να επιστρέψει και επισήμως στο ρόστερ της ο 32χρονος πλέον Γκαλέτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα τον διεκδικήσουμε...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Θα τον διεκδικήσουμε..."
Οδηγός anti-stress
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οδηγός anti-stress
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ