2012-12-28 16:01:23
Φωτογραφία για Πάει για Τζαγκόεφ η Ρόμα
Πρόταση για τον Άλαν Τζαγκόεφ ετοιμάζει η Ρόμα, η οποία έχει ήδη κάνει τις πρώτες της κινήσεις προκειμένου να αποκτήσει τον Ρώσο. "Έτοιμος για μία εμπειρία στο εξωτερικό" δηλώνει ο παίκτης.

Το καλοκαίρι έλαμψε με τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας στους τρεις αγώνες που έδωσε για Euro 2012 και μπήκε στη λίστα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ένας εξ αυτών η Ρόμα, η οποία από το τότε παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" ο Ζντένεκ Ζέμαν έχει ενημερώσει πως αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα χαρούμενος με το υπάρχον ρόστερ και πως δε θα ήθελε να γίνει καμία προσθήκη τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, ο Βάλτερ Σαμπατίνι ήδη κάνει κάποιες κινήσεις για το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η περίπτωση του Τζαγκόεφ για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο αθλητικός διευθυντής των "τζιαλορόσι".

Πάντως, μόνο εύκολη δε θα είναι η απόκτησή του από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει αναίμακτα.


Τέλος, ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων στην "Corriere dello Sport": "Είμαι χαρούμενος αν ο κόσμος μιλάει για μένα. Ωστόσο, δε σκέφτομαι πως έχω πετύχει τίποτα φοβερό. Γνωρίζω πως έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πως πρέπει να είμαι συγκρατημένος με όσα έχω κάνει ως τώρα".

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να φύγει από τη Ρωσία είπε: "Παίζω στην ΤΣΣΚΑ αρκετά χρόνια και είχα κάποιες επιτυχίες εδώ. Τα πήγα καλά τόσο με τον σύλλογο όσο και με την Εθνική ομάδα. Αν έρθει η κατάλληλη πρόταση από έναν μεγάλο σύλλογο αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος για μία εμπειρία στο εξωτερικό, ένα άλλο πρωτάθλημα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τοπίο στην ομίχλη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τοπίο στην ομίχλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ