2012-12-28 15:56:01
Φωτογραφία για Τουρκία καλεί Μήτρογλου
Στη μεταγραφική λίστα των Μπεσίκτας και Σίβασπορ φιγουράρει το όνομα του Κώστα Μήτρογλου.

Τούρκοι ατζέντηδες έχουν προτείνει τον 24χρονο άσο στους "Μαύρους Αετούς" αλλά και τους "Γενναίους της Σεβάστειας" μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην περυσινή σεζόν με τα χρώματα του Ατρομήτου.

Οι δύο ομάδες εξακολουθούν να παρακολουθούν την πορεία του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό θεωρώντας πως μπορεί να δώσει λύσεις.

Η Σίβασπορ πλην του ευτραφούς Νιγηριανού Ενεράμο δεν διαθέτει αξιόπιστο στράικερ και ως εκ τούτου η περίπτωση του Έλληνα φορ μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Όσον αφορά στη Μπεσίκτας, παρά τα οικονομικά προβλήματα που υφίστανται, η λύση της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε μετεγγραφικές κινήσεις.

Άλλωστε παραμένει σε τροχιά τίτλου ούσα τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο ο Μήτρογλου δύσκολα θα έβρισκε θέση στην ενδεκάδα έχοντας να ανταγωνιστεί τους Ούγκο Αλμέιδα και Χολότσκο.

Επισήμως πάντως από την Μπεσίκτας δηλώνουν άγνοια για τον άσο του Ολυμπιακού,ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται από την στιγμή που περιμένουν τις εισηγήσεις του τεχνικού Σαμέτ Αϊμπάμπα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ