2012-12-27 20:31:15
Φωτογραφία για H Χρυσή Αυγή θέλει να μοιράσει τρόφιμα δίπλα από στέκι αντιεξουσιαστών στο Αγρίνιο!...Οχι του Δήμου..
Η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες, θα γίνει από τη Χρυσή Αυγή την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα θα μοιραστούν από μέλη της Χρυσής Αυγής, στην πλατεία Δημάδη! Μια πλατεία που όπως διαβάζουμε στο cityvoice.gr συχνάζουν αντιεξουσιαστές!

 Σε ανακοίνωση που έχει αναρτήσει στο site της η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας 

xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr αναφέρει:

Θέλοντας αυτές τις εορταστικές μέρες να ανακουφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής πραγματοποιεί κοινωνική δράση αλληλεγγύης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, στο Αγρίνιο στην πλατεία Δημάδη την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Καλούνται όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να προμηθευτούν τρόφιμα να προσέλθουν, κρατώντας την αστυνομική (και όχι την κομματική) τους ταυτότητα. 

Προτεραιότητα θα δοθεί σε πολυτέκνους, απόρους και ανέργους.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ - ΑΣΤΕΓΟΣ - ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ

Χρυσή Αυγή

Τ.Ο Αιτωλοακαρνανίας

Τηλέφωνο: 6973749279 - 2641023271

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Αγρινίου απαντά στην πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες στην πλατεία Δημάδη..

Αναλυτικά:

Επί του με ημερομηνία 27/12/2012 εγγράφου σας, σχετικά με την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής (διανομή τροφίμων ) στην πλατεία Δημάδη Αγρινίου στις 30/12/2012, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 355/ 2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου «Κανονισμός χρήσης κοινοχρήστων χώρων» (άρθρο 20), απαγορεύεται η χρήση των πλατειών (Πλατεία Δημοκρατίας και Πλατεία Μαρίας Δημάδη) και οι πέριξ αυτών χώροι για κάθε εκδήλωση παράσταση ή εμπορική διαφήμιση, εκτός αν αφορά εκδήλωση του Δήμου.

Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η παραχώρηση της πλατείας για ομιλία πολιτικού κόμματος, κατόπιν όμως απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ή διακομματικής Επιτροπής.

Καθόσον αφορά  την χρήση των λοιπών πλατειών, η παραχώρηση ή μη αυτών γίνεται κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ