2012-12-27 20:12:07
Φωτογραφία για ΣΤΟΓΙΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ : ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΪ ΚΑΙ ΓΚΡΜΠΙΤΣ
Ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, αποκάλυψε σε σέρβικη ιστοσελίδα ότι δεν υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τους Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάνταρ Κάταϊ.

Ο Στογιαντίνοβιτς με δηλώσεις του στο «Sportal» υπήρξε κατηγορηματικός σχετικά με τις περιπτώσεις των δύο νεαρών οδοσφαιριστών, που ανήκουν στους ερυθρόλευκους:

«Εάν μπορούσαμε θα είχαμε φέρει στην ομάδα τους Κάταϊ και Γκρμπιτς. Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Δεν τα βρήκαμε όμως με τον Ολυμπιακό» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους του Ερυθρού Αστέρα, για να συμπληρώσει:

«Από την στιγμή που δεν ανέκυψε συμφωνία δεν είναι ούτε σοφό ούτε σωστό να επανέρχεσαι για παίκτες άλλης ομάδας. Ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει πάντα να κοιτάζει το συμφέρον του και όχι αυτό άλλων ομάδων».

Αναφορικά με νέες προσθήκες δεν θέλησε να πει κάτι το ουσιώδες για τους δύο Λατινοαμερικάνους (διέρρευσε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει δύο ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική, έναν αμυντικό και έναν αμυντικό μέσο). Τέλος για τις αποδεσμεύσεις σχολίασε πως δεν υπάρχει ακόμα κάτι το οριστικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ